Medlemsvillkor

”AUDIO VIDEO” (Electra Sweden AB org.nr. 556492-6078)

AUDIO VIDEO´s kundklubb är ett lojalitetsprogram, där du får rabatter och andra förmåner samt generella och personligt anpassade erbjudanden baserat på dina preferenser. För att kunna leverera det så använder AUDIO VIDEO uppgifter såsom din köp- och orderhistorik i de lokala AUDIO VIDEO butikerna och på audiovideo.se och hur du som medlem använder AUDIO VIDEO´s digitala tjänster.

För närmare information om hur AUDIO VIDEO hanterar och behandlar dina personuppgifter, se AUDIO VIDEO´s Integritetspolicy Länk till Integritetspolicy.

Medlemskap
AUDIO VIDEO´s kundklubb är ett kostnadsfritt och kortlöst medlemskap som gäller i alla AUDIO VIDEO butiker och på audiovideo.se. Medlemskapet i AUDIO VIDEO´s kundklubb är personligt och får inte överlåtas till någon annan och utfärdas endast till privatpersoner som är minst 18 år. Du får bara ha ett medlemskap i AUDIO VIDEO´s kundklubb och medlemsförmånerna gäller enbart för inköp till eget hushåll.

Du kan bli medlem i AUDIO VIDEO´s kundklubb i alla AUDIO VIDEO butiker, via audiovideo.se eller via kundservice.
Som medlem kan du registrera dina köp med legitimation eller andra kontaktuppgifter som du har lämnat till AUDIO VIDEO. Eftersom rabatterna är personliga och endast kan användas av dig kan AUDIO VIDEO kräva giltig ID-handling för att styrka din identitet.

Personnummer används för att identifiera dig som medlem, för att hålla din adress uppdaterad och för att erbjuda dig ett kortlöst medlemskap.

Personliga erbjudanden och kundanalys
Genom ditt medlemskap i AUDIO VIDEO´s kundklubb kan du få ett personligt och anpassat innehåll. Det innebär att AUDIO VIDEO kommer visa produktrekommendationer som vi tror att du gillar baserat på de produkter du har köpt och ditt köpmönster. AUDIO VIDEO tar också hänsyn till det du har intresserat dig för genom klick och sökningar på AUDIO VIDEO´s digitala tjänster. Ytterligare information som AUDIO VIDEO kan komma att använda för detta kan vara preferenser som du angivit, geografisk data, inställningar i AUDIO VIDEO´s digitala tjänster, ålder, kön, köpfrekvens, resultat från kundnöjdhets- och marknadsundersökningar.

För att AUDIO VIDEO ska kunna förbättra sina erbjudanden och tjänster för dig och våra medlemmar i stort, kan AUDIO VIDEO komma att analysera data kopplad till individer samt affärsanalyser utifrån data som inte kopplas till en specifik individ.

Avsluta medlemskap
Medlemskapet gäller tills vidare och du kan när som helst avsluta det genom att kontakta Kundservice, se kontaktuppgifter nedan eller avregistrera dig via minasidor.audiovideo.se. AUDIO VIDEO har rätt att avsluta ditt medlemskap, exempelvis vid misstanke om att medlemskapet missbrukas eller används på olovligt sätt. Senast 15 dagar efter ditt medlemskap upphört raderas dina personuppgifter som använts för AUDIO VIDEO kundklubb.

Ändringar av medlemsvillkor
AUDIO VIDEO förbehåller sig rätten att vidta ändringar av villkoren för AUDIO VIDEO kundklubb. Ändringar av medlemsvillkoren kommer att informeras på audiovideo.se en månad innan villkorsändringen träder i kraft. De gällande villkor finns tillgängliga på https://www.audiovideo.se/medlemsvillkor.

Kontaktuppgifter till AUDIO VIDEO
Kontaktuppgifter till Kundservice vid frågor om AUDIO VIDEO kundklubb.

Kundservice
Audio Video/Electra Sweden AB
Box 730
391 27  Kalmar

E-post: info@audiovideo.se
Telefon: 0480-584 00